Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/kmgautoc/kidmag.bg/system/database/mysql.php on line 6
Доставка на поръчки

Доставка

Доставките на поръчките направени през сайта KidMag.bg се изпълняват от куриерска компания Еконт Експрес. Дългогодишният ни опит в изграждането и поддръжката на електронни магазини, ни е затвърдил доверието в родната спедиторска компания. Към този момент имаме сключен договор с тях и ползваме 20% отстъпка от куриерската такса. Тази отстъпка е генерирана автоматично в отстъпка към клиентите ни. 


Всички поръчки (с изключение на тези над 40 лв.) се изпращат за сметка на клиентите. Всички пратки подготвени през сайта са с обявена стойност, равна на тази на цената на поръчката. В случаите на подменена или повредена стока, куриерската услуга се поема от нас.

Таблица с приблизителната стойност на доставката, при поръчки от нашия сайт. Точната сума ще получите в момента на потвърждаване на вашата поръчка (Стъпка 4).

при поръчки
ДО ОФИС
ДО АДРЕС
ДО АДРЕС*
до 5 лв.
~ 3.35 лв.
~ 5.25 лв.
~ 6.50 лв.
от 5 до 15 лв.
~ 3.45 лв.
~ 5.50 лв.
~ 6.70 лв.
от 15 до 30 лв.
~ 3.65 лв.
~ 5.80 лв.
~ 7.05 лв.
от 30 до 40 лв.
~ 3.75 лв.
~ 6.0 лв.
~ 7.25 лв.
над 100 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

* до адрес - за селища, на територията на които няма действащ офис на Еконт Експрес

✓ Всички пратки изпратени от нас са с опция за преглед и тест.

Ако не сте намерили отговор на вашият въпрос свързан с доставката на поръчки през сайта, не се колебайте - свържете се с нас. Ние с удоволствие ще се опитаме да ви осигурим нужната информация.

Етикети: доставка